نام تلفن شبکه معمولاً در کنار عباراتی مانند VoIP و مراکز تماس شبکه قرار می گیرد. این گوشی ها امواج صوتی را از طریق شبکه و اینترنت منتقل می کنند و نیازی به خطوط سنتی آنالوگ یا PSTN ندارند. در این مقاله قصد داریم شما را وارد دنیای آیفون کنیم و اندازه های مختلف آن را به شما معرفی کنیم. با مطالعه این مقاله کاربردها و مزایای تلفن های تحت شبکه را می شناسید و به خوبی به آنها نگاه می کنید. با ما همراه باشید.

تلفن ثابت چیست؟

تلفن ثابت دستگاهی است که می تواند صدا را از طریق شبکه و اینترنت منتقل کند. یک تصور غلط رایج در مورد تجهیزات تلفن این است که برای ارسال صدا، اتصال به یک خط ارتباطی موازی ضروری است. تلفن های IP اینگونه نیستند، در واقع آنها به خطوط سنتی آنالوگ یا PSTN نیاز ندارند.

تلفن های شبکه بر اساس فناوری VoIP استفاده می شوند. Vape یکی از مهم ترین فناوری هایی است که بشر در دهه های اخیر به آن دست یافته است. Vip ابزارهایی را در اختیار کاربران قرار می دهد که می توانند صدا را از طریق اینترنت و شبکه ها انتقال دهند. در واقع، هر صدایی که در اینترنت زندگی می کند به مقداری ویپ بستگی دارد. این امر تأثیر بسزایی در فرآیند ایجاد مرکز تماس دارد.

تلفن های IP چگونه کار می کنند؟

تلفن های IP با خواندن سیگنال های صوتی آنالوگ و تبدیل آنها به سیگنال های دیجیتال کار می کنند. این سیگنال های دیجیتالی به عنوان داده از طریق خط ارسال می شوند.

به عبارت ساده، تلفن های IP با گرفتن مکالمات تلفنی بین یک بلندگو و یک شنونده و مسیریابی آنها از طریق یک سیستم تلفن VoIP، به کابل شبکه، به یک شبکه و سپس به اینترنت کار می کنند. روش کار این سیستم ها به این صورت است که آنها را به یک ارائه دهنده خدمات voip از طریق یک LAN متصل می کند.
برای راه اندازی تلفن تحت شبکه با دایان نت تماس بگیرید.
سیستم های تلفن IP تماس های تلفنی را از طریق اینترنت ارسال می کنند. اگر روش کار سیستم های تلفن معمولی این است که از طریق سیستم های تلفن مداری کار می کنند. امروزه تلفن های تحت شبکه یکی از مهم ترین وسایل مورد نیاز مراکز تماس و یا شرکت های با مخاطب زیاد می باشد.

انواع تلفن ثابت

انواع مختلفی از تلفن های تحت شبکه مانند تلفن ثابت، تلفن بی سیم، تلفن دارای usb و تلفن های نرم افزاری وجود دارد.

تلفن های سیم دار

مدل های با سیم از جمله رایج ترین مدل های تلفن های IP هستند که از طریق کابل شبکه و پورت RJ45 به شبکه IP متصل می شوند.

تلفن های بی سیم

این نوع گوشی ها در شبکه خود به دو دسته وای فای و دکت تقسیم می شوند که در مورد هر کدام به اختصار توضیح داده شده است.

WiFi (wi-fi): دستگاه های تلفن به طور مستقل از طریق WiFi به Access Point یا از طریق دستگاه بی سیم اصلی به شبکه متصل می شوند. در نتیجه کاربران می توانند به راحتی آن را جابجا کنند که این یک مزیت است. اما از جمله معایب این مدل ها می توان در مورد از دست دادن سیگنال و قطع شدن ارتباط در هنگام جابجایی بین IP ها صحبت کرد.

دکت: کلمه دکت مخفف عبارت انگلیسی دیجیتال پیشرفته ارتباطات بی سیم است. این نوع تلفن بی سیم از استاندارد DECT برای ارتباط استفاده می کند. به عبارت دیگر گوشی ها از طریق DECT به دستگاه والد و از طریق کابل دستگاه والد به شبکه متصل می شوند. این فناوری محدودیت هایی در تعداد تلفن های قابل اتصال به دستگاه میزبان و منطقه تحت پوشش دارد.

تلفن های دارای USB

USB نمونه دیگری از تلفن های اینترنتی است که از طریق پورت USB به کامپیوتر متصل می شود و نیازی به کابل اینترنت ندارد.

گوشی آسان

این گونه تماس ها از نوع تماس های نرم افزاری VIP محسوب می شوند که بر روی موبایل و کامپیوتر نصب می شوند و نیاز به سخت افزار جانبی خاصی ندارند. برخی از محبوب ترین نرم افزارها عبارتند از Linux، iBeam، Zwiper و نرم افزارهای ویژه VIP Ctic.